Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A lényegen nem változtat. Eddig is arról beszéltünk, a sima továbbküldésről.
Egyszerű példa:
Amlogic + Android + KODI tudja? Nem.
Amlogic + LE + KODI tudja? Igen.Én erre gondoltam.
Nem véletlen, hogy a komolyabb gyártók lejátszói esetén ezek tételesen és konkrétan fel vannak sorolva a specifikációk között.
Amúgy ha már ATV 4K: speciel ez sem tudja. Oké, veszteségmentes 7.1 PCM-be átkódolja. Ennyire már nem vagyok mélyen benne, hogy ez konkrétan jár e valami hátránnyal az eredeti Atmos passthrough-hoz képest, vagy sem, a lényeg az, hogy nem tudja (példaként)...
(Bár nemrég jött a hír, hogy tudni fogja, de elég ködös, hogy ez most milyen Atmos is lesz valójában, lesz e mellé rendes HD hang is, vagy sem és az is valószínű, hogy csak a stream szolgáltatások esetén fog működni (ahogy a DV is)).
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest