- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Szia,
Felismer mindent, azzal nincs gond es nem is volt. Mindig frissitem a firmware-t is.
Azzal sincs gond max csak a musorleirasoknal a betuket nem irja ki rendesen, de az nem biztos hogy a keszulek hibaja.. (Mintha a Font kompatibilitasi problema lenne)
Mar nagyon sokat utana olvastam, hogyan lehet rola leszedni az anyagot, de nem talaltam valaszt ra meg talan nagyon uj ..
Valamilyen Linux-al dolgozik addig eljutottam.. Beleraktam egy masik vinyot megformaztattam vele es azt tesztelgetem, de semmi sem latja illetve latja I/o errort jelez. Csak ujra formazni lehetne Windows alatt... de azzal nem megyunk semmire.
Profi baratomat is megkerdeztem de semmi otlet.
Nemet forumokat olvastam ott is varjak a megoldast vagy, hogy valaki egy konvertalo programot irjon ra..
(En No.ban elek es itt is vettem)En most erre varok, bar reg neztem mar lehet hogy ideert Europaba
http://techcrunch.com/2011/01/12/dmr-br30-panasonics-blu-ray-recorder-with-swappable-hdd/Ezt meg megtartom a haloszobaba...
Ok szerzoi jogok ide vagy oda de ha valaki maganak akar archivalni azt miert nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brave
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest