- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Szia,
Felismer mindent, azzal nincs gond es nem is volt. Mindig frissitem a firmware-t is.
Azzal sincs gond max csak a musorleirasoknal a betuket nem irja ki rendesen, de az nem biztos hogy a keszulek hibaja.. (Mintha a Font kompatibilitasi problema lenne)
Mar nagyon sokat utana olvastam, hogyan lehet rola leszedni az anyagot, de nem talaltam valaszt ra meg talan nagyon uj ..
Valamilyen Linux-al dolgozik addig eljutottam.. Beleraktam egy masik vinyot megformaztattam vele es azt tesztelgetem, de semmi sem latja illetve latja I/o errort jelez. Csak ujra formazni lehetne Windows alatt... de azzal nem megyunk semmire.
Profi baratomat is megkerdeztem de semmi otlet.
Nemet forumokat olvastam ott is varjak a megoldast vagy, hogy valaki egy konvertalo programot irjon ra..
(En No.ban elek es itt is vettem)En most erre varok, bar reg neztem mar lehet hogy ideert Europaba
http://techcrunch.com/2011/01/12/dmr-br30-panasonics-blu-ray-recorder-with-swappable-hdd/Ezt meg megtartom a haloszobaba...
Ok szerzoi jogok ide vagy oda de ha valaki maganak akar archivalni azt miert nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged