- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A válasz egyszerű: Nem olyan formátumban van a kép/hang, amit a DLNA támogat.
Nézd csak meg, pl. a mediainfoval egy olyant amit lejátszik, és egy olyant amit nem.
Jegyezd meg, és olyan kódolású videókat szerezz be, amit "szeret".Nem ismerem az asustor DLNA szerverét, de talán a LooksGood segíthet a problémádon.
-
ugyes
senior tag
Nézd meg, hogy tv-ről NAS-ra bejelentkező felhasználónak milyen jogai vannak. Illetve a fájlokat ki érheti el (jogosultság). Én pl. egy új Plex telepítéskor szívtam: a képeim felét üres metaadattal dolgozta fel, mert a technikai usernek nem volt azokra a fájlokra érvényes hozzáférése (akár egy könyvtáron belül).
A Plex-nél szerintem a sorozatneveket a könyvtárban módosítsd a javasolt formátumra: a jelenlegi Sorozatok\His.Dark.Materials.S03.720p.HMAX.WEB-DL.DD5.1.H.264.HUN.ENG-PTHD helyett Sorozatok\ His Dark Materials (2019)\ Season 03\..... ide már mehet a tényleges fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest