- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
ASUS RT-AC87U

Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném. Egyik napról a másikra azt tapasztaltam hogy a Asus RT-AC87U AC2400 routerem WANportja disconnected statuszba került.
Bármit csatlakoztatokrá ugyan az a szitu. Kipróbáltam egy masik routerrel ugyan úgy asus csak egy kis teljesítményű router tökéletesen csatlakozik.
Firmwareből AsusMerlin van rajta. Teszteltem hogy ha kettős WAN-t állítok be mondjuk egy másik portján akkor mit reagál (hátha a port hibásodott meg), de ugyan azt produkálja.
Resetet és újra rakni még nem próbáltam, gondoltam hátha ettől megmenekülök és van valakinek ötlete.
Köszi a segítséget. -
zakoss
tag
Sziasztok,
Az asuswrt-merlinbe (ac87u) letölthető download masteren kívül van esetleg valami olyan alkalmazás, vagy ezt fel lehet okosítani hogy kicsivel jobban lehessen használni? Egy berakott torrent esetén ne csak a hozzáadás pillanatában lehessen kiválasztani hogy mit töltesz le egy torrent fájlból, ne csak az előre definiált mappába tudjon letölteni, stb.?
Picit transmission féle kliens program nincs véletlen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest