- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
ASUS RT-AC87U

Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném. Egyik napról a másikra azt tapasztaltam hogy a Asus RT-AC87U AC2400 routerem WANportja disconnected statuszba került.
Bármit csatlakoztatokrá ugyan az a szitu. Kipróbáltam egy masik routerrel ugyan úgy asus csak egy kis teljesítményű router tökéletesen csatlakozik.
Firmwareből AsusMerlin van rajta. Teszteltem hogy ha kettős WAN-t állítok be mondjuk egy másik portján akkor mit reagál (hátha a port hibásodott meg), de ugyan azt produkálja.
Resetet és újra rakni még nem próbáltam, gondoltam hátha ettől megmenekülök és van valakinek ötlete.
Köszi a segítséget. -
zakoss
tag
Sziasztok,
Az asuswrt-merlinbe (ac87u) letölthető download masteren kívül van esetleg valami olyan alkalmazás, vagy ezt fel lehet okosítani hogy kicsivel jobban lehessen használni? Egy berakott torrent esetén ne csak a hozzáadás pillanatában lehessen kiválasztani hogy mit töltesz le egy torrent fájlból, ne csak az előre definiált mappába tudjon letölteni, stb.?
Picit transmission féle kliens program nincs véletlen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Eladó egy Pixel 7a
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest