Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Tud valaki valami jobb asus routert ? mert ami most van az egy ac65p de elég siralmas a wifi jelerőssége két vékony válasz fal után ....
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5 #1206 üzenetére
változatlan a helyzet
-
powerup2
addikt
Mit kéne beállitani ac65p rputeren mert nem elég acélos a wifin a sebesség??? pedig gigabites digi van
-
powerup2
addikt
Sziasztok adott egy DS218 nas és lenne egy kérdésem a download stationt érintően. Beállitásokba beállitottam a TCP és az UDP portot de honnan tudhatnám meg hogy ezek a portok valóban nyitva vannak e ? A másik az asus routerba is beállitottam ezeket a portokat de tudni kell hogy t-homos netem van és a router ugye a HGW mögé van helyezve mivel máshogy nem lehet és a HGW nem bridge módba van. Pár kép hátha segit ez ebbe és esetleg az hogy a routeren jól nyitottam e a portokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest