Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apol77
tag
válasz
freddirty
üzenetére
Köszi szépen a választ. Ezek a térkép szoftok már megvannak. Tényleg húzós az áruk.Lehet hogy cégnévre veszem meg, nem sulinetre, meglátom mennyi a bevétel
Normál cf kártya kell bele? 1 gigás elég egy kisebb mondjuk 4 országot érintő kiránduláshoz? Azt olvastam már hogy néha bevisz a gps a susnyásba
Annyi baj legyen
Terep nem gond, csak ne legyen lakókocsi mögémakasztva
A Destinator beszél, vagy csak az Aeromap?
Köszike a segítséget
Ez van az adatlapján: Type II Compact Flash (CF)
Ez akkor gyorsabb mint a normál cf kártya? vagy miben külömbözik?
[Szerkesztve] -
Apol77
tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Köszi szépen ! Végre találtam egy boltot vagy ahol foglalkoznak vele. Rengeteg sulinetes bolt listáján fent van, de nem árulják.
''mivel a gps vezetékes és áramot ezen szivargyújtócsatin keresztül kap, ezért addig bírja, amíg az autó akksija le nem merül.'' Akkor gyalogos túrára nem lehet használni, csak autóban? Szeretném kikérni a véleményedet, hogy milyen térkép programok váltak be Neked. Olvastam sok topicot a térképekről, de nagyon megoszlanak a vélemények.
Köszi a türelmedet
-
Apol77
tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Hol lehet ezt a ketyerét beszerezni? Sehol nem kapok

Mint már említettem, sík hülye vagyok ezekhez. Ha a bővítő kártya helyét elfoglalja a gps, akkor mennyi memória marad a térképnek? El fér pl magyarország, ausztria, németo. cseh, és szlovák térkép egyszerre? Valami ilyen körutat szeretnék. Mekkora memória kártyát adnak mellé? Milyen tipus való bele? Szeretnék majd 1 gigásat. Kell egyáltalán ekkora? Vagy felesleges? Igazából térkép, szövegszerkeztés, játékra lenne használva. Mivel nem tudom milyen programok futnak rajta, így egyenlőre ezekre használnám
Ha sulinetben tudnék venni bővítökártyát hozzá, az lenne az igazi. Ja meg esetleg raknék rá filmet, mp3-at. Mp3-al meddig bírja az akksi kb? Ha megy a gps, meddig bírja?
Ha van még türelmed, akkor válaszolj légyszi a kérdéseimre
Előre is köszi ! -
Apol77
tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Szia.Kezdeném azzal, hogy semmit sem tudok ezekről pda-s gps dologról

Mennyire mobil dolog ez a vezetékek miatt? Fixen oda kell ragasztani a vevő részét pl a műszerfalra, vagy szerelés nélkül kiveszem, és vihetem magammal? Mennyire erős a tartószerkezet? Egy Nivába lenne, elég sokat megyek durva terepen, nem szeretném ha leesne
Írtad hogy a vezeték zavar. Egy, vagy több vezetéke van? Tele van így is a műszerfalam mindenféle ketyerével 
Egyenlőre ezekre lennék kiváncsi, előre is köszi szépen
-
Apol77
tag
UP
-
Apol77
tag
Szeretném ha elmondanátok kicsit bővebben hogy milyen ez a sulinetes Asus cucc. Autóban szeretném használni.
Tudnátok mondani valami emulátort, hogy az eddig összegyüjtött progikat átnézzem, amíg megveszem a pda-t?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Normál cf kártya kell bele? 1 gigás elég egy kisebb mondjuk 4 országot érintő kiránduláshoz? Azt olvastam már hogy néha bevisz a gps a susnyásba
Terep nem gond, csak ne legyen lakókocsi mögémakasztva