Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz Hulk24 #7479 üzenetére

Nem tudom, hogy csinálod :)) Bár, én nem tesztelgettem, "csak" játékban mostanság, de ez az igazi. Lényeg: fixált beállítások mellett is ugyanazt kapom, BSOD..., eltérően: 10-15 percek után szokott beütni, főleg ALT-TAB variánsban. Ha van C1E-LLC, ha nincs, ha fixáltak a beállítások, ha nem, ha 500fsb fölé mentem, akkor búcsút inthettem a stabil programoknak.
    /Persze, a netezős, sz.szerkesztős... profil az hibátlan, még 4,7ghz-en is, de kérdem én, minek?/
    Már kezdek újra a BIOS-ra gyanakodni..., többen panaszkodtak, hogy 1406-tal milyen szép stabil, 5ghz környéki eredményeket értek el, váltás után (főleg 2002) meg a 4ghz-t épphogy. :((
    A Ramfesz meg nálam általában 2,1-en volt 1066 környékén, de néztem 1,8-val (persze, az kevés azért ide), 1000-et is figyeltem 1,8-2,1 között, semmi köze hozzá, úgy tűnik.
    - Amúgy, nem sok a különbség memteszt szerint..., meg programoknál pláne, lehet, kivárok egy normális BIOS-t, nem tudom...

Olyan is előfordult, hogy csaknem minden rendben, aztán egyszer csak kidobott a program minden előjelzés nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák