- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondeo61
tag
Szia!
Az én gépemnek/ASUS N750JK/ csak hasonló konfigja van Intel HD 4600+GFORCE GTX 850M. Hasonló problémával nem találkoztam 3 év alatt. A neten sok leírás van a te BSOD hibádról, pl. https://appuals.com/system_service_exception-nvlddmkm-sys/, https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/7k5z3d/bsod_system_service_exception_nvlddmkmsys_on/.
Sok megoldási lehetőség van a leírásokban, olvasd át.
Szerintem első körben törölni kellene minden videókari illesztőt DDU progival+CCleaner tisztító futtatás utána pc újraindít és felteszi a WIN a legfrissebbet. Ha nem manuálisan tedd fel. Amúgy én mindig tiszta telepítéssel frissítem a GPU illesztőt utána a DriverStore.Explorer.v0.8.3 progival törlöm az előző megmaradt illesztőket, mert sajnos sok szemetet/1-2 Gb/ hagy az NVIDIA maga után. De ezek előtt még kikapcsolnám az energiagazdálkodásnál a gyors rendszerindítást, mert sok kellemetlenséget okozhat/ saját tapasztalat Wi-Fi-nél/. Ha ezek nem segítenek jöhetnek a komolyabb próbák, BIOS frissítés, stb. Talán nem kell.
Remélem tudtam segíteni. Szia. -
szaboi6512
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad L15 Gen2 27% 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest