Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferkósza
tag
válasz
Cray Tyler #23085 üzenetére
Király
.
Ez a figura azt írja, hogy csak egy bizonyos NVidia driverrel (Asus oldalról) ment a gépe:
"Drivers for Windows 7 are sort of hard to find, but you can use some from the X550?? model's support page. Only a specific NVIDIA driver from ASUS worked for me. Others would install, but would have the yellow exclamation mark/bang in device manager. Though the NVIDIA card would work, you could not configure it through any of the normal control panel tools."
Link
Hát ez nagyon szép... Két Asus-om is volt, de mindegyik engedte, hogy bármilyen drivert felrakjak.
Mentő kérdés: mennyire ragaszkodsz a Win7-hez? Én megpróbálnám a helyedben 8.1-et, vagy ha legális a 7-esed, akkor rögtön a Win10-et, és nyáron frissítesz majd rá. Persze azért el lehet még szórakozni a hetessel addig is.
Hmm, egy másik figura is erről panaszkodik, de már 8.1-en:
"( Not sure if this matters but I had compatibility errors with my ASUS x550lb laptop on 8.1 in the past, nvidia related ones. Apparently ASUS have their own way of messing with their hardware and software. )"
Fejvakarás... -
szabonagyur
félisten
válasz
Cray Tyler #23085 üzenetére
És mi lenne ha úgy telepítenéd fel ahogy mondtam?
Sima Sp1-es Win7 feltelepít, driverek, majd a frissítése?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Cray Tyler #23083 üzenetére
Amúgy WU előtt kéne drivereket felrakni, meg nem árt követni a drivereknél a összes chipset, intel hd, nvidia driver sorrendet.
Amúgy miért nem Asus odlaláról használod a drivereket?
-
Ferkósza
tag
válasz
Cray Tyler #23081 üzenetére
Ezért próbáld ki akkor "szűz" rendszerrel, Dx9 nélkül. Elvben ugyan a DirectX-nek nem kéne bezavarnia, de fene tudja. Amúgy nekem is fenn volt egy ideig a GeForce Experience, nem csinált semmi bajt, csak feleslegesen indult el mindig, így inkább kiírtottam.
-
Ferkósza
tag
válasz
Cray Tyler #23078 üzenetére
Az nagyon nem normális. Nekem volt 740M-em, igaz, K46CB laptopban, Ivy i5-tel, SSD-vel. Villámgyors volt, mint az állat. Ráadásul 64-bites angol Win7-tel. (Igaz, legálissal.)
Szerintem nézd meg az NVidia oldaláról a legújabb driverrel, és persze előtte a legújabb Intel driverrel is. Frissítve van a Win7-ed? Én teljesen legyalulnám a gépet, felraknék egy új Win7-et (matatás nélkülit), frissíteném, aztán megnézném, mit csinál a legújabb Intel+NVidia driverrel. -
Permet Elek
senior tag
válasz
Cray Tyler #23078 üzenetére
Szedd le a Geforce experience-t. Ha ez se segít, fogadd el, hogy betölt és konfigurál a videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest