- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Azért még egy 15,4-es vagy egy 14-es is megerőltető lehet hosszabb távon akár hátizsákkal is. Én hátizsákban szoktam cipelni az TP X61s-met (he fújjoljatok
olcsóbban szereztem, mintha U5-öt vettem volna, pedig az volt a célkeresztben eredetileg), 1-2 könyv és füzet társaságában és azt kell mondjam pont jó. Ugyanez 15,4-e notival állatkínzás volt, annak ellenére, hogy nem vagyok egy vézna gyerek.
A betűk nem sokkal kisebbek 12"-on, összehasonlításképpen, itthon rádobom a dokkolóra és a 22"-os MW221U-n használom 1680 x 1050-on, pont jó, ami zavaró lehet ha aktívan gépezel, hogy a noti billentyűzete kisebb (zsugorított) otthon normál billentyűzettel előfordulhat egy pár melléütés. -
Skyer
senior tag
Szia!Mivel grafikus vagyok ezért a 12 colos kijelző PShez brutál rossz, ráadásul a betük is nagyon aprok rajta. Én 17 colos A7K-n dolgozom ez tökéletese alkalmas erre. Subnotiért 248.000 sztem nagyon drága!Deha cipelni akarod és jó gépet akarsz akkor ennek az A7K nak van 15 colos változata is,és az ára is baráti, sztem alkalmi vétel lehet.
-
Kovács84
aktív tag
Nyugodtan vedd meg az U5-öt, az az egyik legjobb 12"-es Asus noti, az F9-es széria felejtős, kicsit nagy, ahhoz képest, hogy 12"-es.
Az U5 nagyon jó anyagminőséggel rendelkezik, a gombok kicsik, én kb. 1-3 nap alatt szoktam meg, hétköznapokban nagyon jól használható, igazi cipelős kis cucc. Szerezni kell hozzá egy 12"-es Perfectskin Dicota táskát és ebbe kell csomagolni utána mehet bármelyik táskába amit használsz, így megóvod a karcoktól.
A monitor megszokása szintén 1-2 nap, utána semmi gondod sem lesz vele, azt szokták mondani, hogy ezeken nem lehet videózni, ha az öledbe veszed és felrakod a lábad az asztalra akkor teljesen jóés a súlya sem fog zavarni, csak erről a 15,4"-es tulajok elfelejtkeznek.
A linkelt gép ára pedig tényleg jó
Ja és egy teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest