Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
xp esetében nincs hivatalos gyártói támogatás! ha fel is tudnál tenni egy integrált telepítős xp oprendszert (mert ugye az ahci/sata illesztő hiánya miatt nem megy fel az xp), akkor sem biztos, hogy mindenhez találnál illesztőt xp alá, és valószínűleg nem is minden funkció működne rendesen. utóbbiban közben meg is erősített az előttem szóló!
vista alatt engedélyezve van a videókarinál a hybrid mód? illesztők rendben?
mondjuk ha piszkált/buherált...stb a vista, akkor bármi okozhatja a problémát... -
Λttis
csendes tag
Szia!
Nekem is F8TR-em van, nekem minden további nélkül felment rá az XP, de normális drivereket nem találtam a Puma rendszerhez és a CrossfireX sem működik alatta, csak a HD3200-ast hajlandó meghajtani a Catalyst. Nekem nem csinálja az akadozást Vista alatt,de ha az energiagazdálkodásban spórolósra állítom, akkor az egész egy nagy akadozás
ha viszont a lovak alá csapatok a P4G-vel, akkor akár a HL2 EP2 is elteker natív felbontásban. Szerencsére az ATHLON64-es rendszert választottam, mert a TURION64-esre sokan panaszkodnak a külföldi fórumokon, hogy nagyon lassú. Az A64 X2 sem egy sebesség bajnok, de legalább tűrhető. Viszont az akkut felzabálja 2 óra alatt
Nem tudod, hogy a Bluetooth modult hová kell rakni ebben a gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4/16.0/UHD 4K(3840x2160)/IPS/i7-11850H/64GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/5G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha viszont a lovak alá csapatok a P4G-vel, akkor akár a HL2 EP2 is elteker natív felbontásban. Szerencsére az ATHLON64-es rendszert választottam, mert a TURION64-esre sokan panaszkodnak a külföldi fórumokon, hogy nagyon lassú. Az A64 X2 sem egy sebesség bajnok, de legalább tűrhető. Viszont az akkut felzabálja 2 óra alatt
Pyttawrx