Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atya
tag
Lehet itt tenyleg valami turpissag van. Egyik baratom MSI-je 800MHz-re visszaveve magat birt 2 orat maximum. Most jottem haza, ez cc 2 oras ut, kozben vegig ment zene, es passzianszoztam, igy mielott leszalltam a vonatrol 1 ora es 19 perc volt meg hatra az akkubol. ( amig populalt teruleten voltam, HSDPA-t is hasznaltam ugy 15-20 percig )
BIOS-hoz egyelore nem nyulnek, bar lehet ez lesz a vegso megoldas. Most mar a Boot is eleg furan megy. Tolt a win, eltunik a csik, aztan 10 mp ig fekete kep. Lcd kikapcs, bekapcs, es utana jon be az "udvozoljuk". Aztan megint hosszu varakozas, mert valami progi nem tud betolteni(kozben semmit nem lehet csinalni, csak az eger mozog). Ebbol win ujrahuzas lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx