Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
Nekem is az van. Röviden? Rohadt jó laptop. Első laptopom, de fasza minden. XP-hez össze kell vadászni hozzá a drivereket, nekem nem volt kedvem ezért Vista Home Premium 32bit megy rajta, nagyon jól.
Játékok? Nekem 3 játék miatt kellett egy kicsit komolyabb laptop, CS:S, TF2, WoW. Első 2-vel 1024x768-ban 70-90 fps között mozog, attól függ hány fős szerverre mész be, milyen pályákon stb. WoW-ot még nem próbáltam, mert lejárt előfizetésem, de szerintem max. felbontáson viszi simán. Régebbi játékok teljesen játszhatóak, pl. CnC3, most S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-t tolom 1024x768-ban, high beállításokon, betöltés elején pár másodpercig akad aztán tökéletesen fut, fps-t nem mértem. De szerintem a játék hibája az akadás me eléggé bugos patchekkel is.
WiFi-je is elég jó, befog mindent. Abszolút nem melegszik, több óra játék után sem, igaz, fontos, hogy Asus Power4 Gear progit felrakd, azzal könnyedén szabályozhatod ventit, aksit mindent. Nem hangos, játék esetén egy nagyon kicsit hallani a ventit, de ahhoz fülelni kell(én ha belemerülök játékba észre se veszem), játékon kívül meg teljesen csendes, nem hallani semmit. A hangszóró is nagyon jó, hangos ha kell, nem recseg, nekem tökéletes bár én asztalin is integráltat használtam, semmi extrát. Néha zenét is hallgatok rajta, játékhoz viszont biztos jó, tisztán hallani pl. CS-ben a trappolást vagy háttérzajokat stb. Kijelzője is gyönyörű, BT 2.0 van az is jó, a DVD-meghajtó eléggé hangos sajna de ki lehet bírni. Aksija 3 órát bír integrált videokártyával, energiatakarékos módban, wifi nélkül. Asszem ennyi. Ja kapsz hozzá egy nagyon jó minőségű, fasza táskát, laptop mellett pár füzet,CD stb. is belefér, szal nem kicsi táska, meg egy kis optika egeret, törlőkendőt, modem kábelt
magyar használati utasítást, frissített gyári driver-dvd-t meg Nero 7 Essentials teljes verziós programot. Ha XP-s driver kell Asus support oldalán F3KA szekció fórumában összegyűjtötték páran. Nekem ezt a laptopot számtech cégnél dolgozó ismerős ajánlotta és nem bántam meg.Szóval ha valaki tudja, hogy fejhallgató csatlakozó miért nem működik kérem szóljon! Legfrissebb driverek vannak fent, de ha hardveres problem még nem fogom szervízbe küldeni, 2 hete sincs még, hogy használom.

Ja és az ipon.hu-n lévő teszt köszönő viszonyban sincs ezzel a laptoppal, valami hibás darabot kaptak szerintem, de el ne higgyétek, hogy kásás a kijelző meg szar a touchpad mert nagyon nem. A Crysis típusú játékok TALÁN megfektetik(beállítástól függ), de nem laptopra való az olyan játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
magyar használati utasítást, frissített gyári driver-dvd-t meg Nero 7 Essentials teljes verziós programot. Ha XP-s driver kell Asus support oldalán F3KA szekció fórumában összegyűjtötték páran. Nekem ezt a laptopot számtech cégnél dolgozó ismerős ajánlotta és nem bántam meg.
Pyttawrx