Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz GoodSpeed #34536 üzenetére

30éveTÖRZSI szinten Intel + Nvidia fan vagyok ;] Első igazi AMD-m Series X-et leszámítva. Eddig kellemes meglepetés amit ad a gép , belépő szint inkább a 3050 Ti , de bakker minap néztem melóba Dayz FHD/60 fps tű éles kép, és nem szar beállításokon high/extrém multiba hibátlan. Hőfokok végig 60 fokon , még pad nélkül is. Pont azt meséltem haveroknak simán tudok ezzel (is) játszani, a nagyobb W értékű gpu egységek úgy is szarrá melegítenék az egész cuccot, így meg 2200-2500 fordulaton gyönyörűen 60 fok, 60 fps, bőven van ott még tartalék is, mert eleresztem 140fps. Gyakorlatilag nem tudsz olyan címet mondani ami ne menne így el ilyen kombóval szép képpel, rendesen konfigolva. Igen a maxed out élet az egy másik árcédula, de ez nem az a kávéház. :K

Éppen megálltam fotózni, azért dolgozott csak az egyikai fizikai mag 3%-ot...

Szóval igen hibátlan játékra, és nincs 85fok in the house amivel kűzdenem kell csak hawai.
    A proci amúgy kib*** alápakol az egésznek. Könyökből. Múltkor ment a játék, mondom lépegessen a franc ki állandóan (farmoltunk). Mellette videót vágtam futamra, mellette youtube, facebook, Discordon megosztogatások, és így kérdezte a Ryzen, hogy ennyi?
    Ez így kevés nekem. Mondom ez egy állat. Jó hát az AMD a multithreading koronázatlan királya nem csodálkozom igazából, 8 mag 16 szál, nincs kérdés. Azt a képet lementem amit be tageltél ;] Memóárba! :D Ja ezt is..
    Belépő szint huszároknak szeretettel

Akku:
    "laptop akkumulátor ápolás lesz!"
    Na erre még engem nem figyelmeztetett, nem is írta sehol sem, MyAsus sem. A 60% töltöttségi szintet azt igen, azt ajánlotta ha és amennyiben tartósan hálózaton lennék. Gondoltam is ez hülye, hol a francba ne lennék tartósan hálózaton gamer laptop.
    Van olyan aki nem tartósan hálózaton van egy gamer laptoppal?
    Az írjon, ki tesszük ilyen mulatságosba. :P

Új hozzászólás Aktív témák