Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Személyes vélemény, nem mondhatom magamról, hogy nagyon sok (gondolok itt ezres nagyságrendre) gépet telepítettem már, de azért nehogymár 1,5 óra kelljen egy telepítésre. Persze lehet ennyi, ha egy Pentium MMX-re szeretnéd ráerőszakolni az XP-t. Nekem egy telepítés 30 perc kb, és akkor az alap pass is megvan. A ghostolásra én a norton ghost-ot használom már jó rég, és eddig tökéletes volt. Nem bántásnak írtam, mielőtt rámförmednél.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Spotify
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).
Pyttawrx