Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Személyes vélemény, nem mondhatom magamról, hogy nagyon sok (gondolok itt ezres nagyságrendre) gépet telepítettem már, de azért nehogymár 1,5 óra kelljen egy telepítésre. Persze lehet ennyi, ha egy Pentium MMX-re szeretnéd ráerőszakolni az XP-t. Nekem egy telepítés 30 perc kb, és akkor az alap pass is megvan. A ghostolásra én a norton ghost-ot használom már jó rég, és eddig tökéletes volt. Nem bántásnak írtam, mielőtt rámförmednél.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).
Pyttawrx