- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Impressa #16879 üzenetére
Én sokat ajánlok gépeket másoknak, és sok gép megy át a kezem alatt, Asus is jó márka de vannak bizonyos szériák amik kerülendők, de ugyan ez Dellre is elmondható. Viszont Asus-éknál tapasztaltam egy gusztustalan dolgot ami nem tetszik...Ez a hülye Asus K50AB széria, már nem tudom hányadik ilyen van nálam és az összesnél egy idő után tapasztalható hogy elmegy a kép és nem tudsz vele mit kezdeni. Na tapasztalatok, és a neten olvasottak alapján 100 ilyenből 90-nél ez a hiba és érdekes hogy garancia idő lejárta után jelentkezik ez a gond az összesnél szinte. Mintha direkt ilyen manipulált beépített dolog lenne. Tudom elsőre ez viccesnek hangzik, hogy ilyen nincs, de már nem tudok másra gondolni...
Most is van nálam egy ilyen, de már addig eljutottam hogy lehet reseteltetni a bios-t, amit viszont eddig interneten, meg sehol sem hallottam hogy kell, csak véletlenül jöttem rá...Ennek így elsőre semmi értelme, viszont ott a másik trükk hogy több esetben a vga száll el, és mivel ebbe kettő van ha biost resetelteted az egyiket használja alapesetben, és így vígan megy tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Parfüm topik
- Hegesztés topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest