- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
De most nincs igazam...? Totál alap dolgokon, mint pl egy rosszul megírt bios.. ilyeneken csúszik el. 1-1 széria. Saját notimnál is (k50ab) gyárilag használhatatlan a dvd (tesóméknak is pont ugyan ilyenjük van, 1 hónappal későbbi vétel, de ugyan úgy szar), akkor újonnan ha akkuról ment a noti magas frekis eléggé zavaró sípoló hangot hallatott a gép az 2. vagy 3. bios frissítésig ez meg is maradt. Vmware bármilyen virtuális gép indulásánál kék halált dob (én ezt a legutolsó bios hibájának mondom, mert előtte tökéletesen működött.) és ez csak 1 konkrét típusról... De pl ami most van nálam F3Tc a túl magas hőmérséklet következtében leolvadnak benne a geforce chipek, most feltettem rá a legújabb bios-t, magasabb fordulaton megy a venti. lehet csak én akadok ki, hogy normálisan nem teszteli le a notebookjaikat az asus és ilyen amatőr hibákkal jönnek ki az újabbnál újabb szériák. ennyire nekik se érheti meg ha újonnan viszik vissza gariztatni a gépeket, mert kakit se érnek.
ja.. míg el nem felejtem.. garanvia mielőtt lejárt volna az k50ab -on, visszaküldtem garanciába a dvd meghajtó problémája miatt. szervizlapon gyönyörű szépen, a "DVD meghajtó cserélve".
ugyan olyan porosan kaptam vissza a meghajtó tálcáját, amilyen porosan elküldtem
fixdirectszerk: sajnos az eddigi tapasztalatok ezt sugallják nekem, sorry...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged