Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolint
csendes tag
válasz
egykori #14894 üzenetére
Én a melegedést annak tudom be, hogy ebben egy külön álló videokártya van, szűk a hely és elég kicsi a rés a rendes szellőzésre, illetve beletartozik, hogy 4 év óta még nem nagyon volt időm/kedvem/pénzem, hogy rendes hűtőt és vele együtt pasztát cseréljek a gépben. Anno az 1-2 évben semmi ilyen nem volt, szóval ha valaki veszi a fáradságot és mondjuk 2 évente teljes hűtő csere akkor nincs gond.
Software: anno mikor megvettem nekem csak XP-m volt elfekvőben, így elég rendes hideg zuhanyként ért, hogy a lemez amit adtak hozzá only VISTA driverek voltak. Egyszer megpróbálkoztam a BETA-s driverekkel, de khm kb 2 hétig bírtam utána már az idegeim nem bírták a hang hibákat, grafikai bugokat. Sikerült szereznem egy VISTA-t. A driverek jók voltak, de csak VISTÁRA! és nekem annyira a vista nem jött be mert lassú volt és suta,így örültem, hogy jön a WIN7 a köv meglepetés az volt, hogy az asus ha egyszer legyártott egy drivert ő bizony a régi gépeire szarik rá. Szóval most a win7-em úgy megy, hogy kompatibilitási mód-dal vannak a driverek felrakva a gépre. A hangkártyánál régebbi realtech drivert kell használnom, mert az ASUS-os nagyon durván szaggat film/netezés közben. Nekem a tapasztalatom annyi, hogy megveszed és amit kaptál a driver lemezen az van az online résznél is. Szóval még hozzá se nyúlnak pedig tudnak róla, hogy gond van ( fórumok sokaságát böngésztem anno, hogy mi is van). Összességébe véve annyira nem zavaró, meg sufni-tuning módon meg lehet oldani, hogy működjön, de hát khm..... ( asus live upgrade vagy micsoda a 4 év alatt egy byte-ot se upgradelt). Azért ez ne tántorítson el
. ( Szobatársamnak ACER laptopja volt, és ott amint kijött a WIN7 az 5 éves laptopjához is csináltak win7 kompatibilis drivereket.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő