Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bnorci71

addikt

válasz v2 #972 üzenetére

rá volt írva a könyvre ,hogy félkész ,elő-kiadás?
    akkor tudtad mit veszel.
    Ennyi
    Ha lehet refund
    ha nem lehet akkor hagyjad amíg kész nincs.
    Abba igazatok van ha ezt azt ígértek és nem az lesz az szemétség, kérdés ott is mi van a kisbetűsben.
    Én ezért nem vettem még meg. Időm se lenne vele foglalkozni akkor meg minek eggyel több játék legyen a gyűjteményben....

Ja és a másik nem ér annyit hogy idegesítsem magam hogy ez se jó az se jó. Majd ha kész és olyan lesz ami tetszik megveszem.
    Mi van ha csődbe mennek és ne lesz játék.....

• biker

nagyúr

válasz v2 #972 üzenetére

"Megjegyzés: A korai hozzáférésű játékok nincsenek készen, és vagy változnak a továbbiakban, vagy nem. Ha nem izgat az ezzel a játékkal való játék a jelenlegi állapotában, érdemes lehet várnod, míg a játék fejlesztése előrehaladottabbá válik."

Ezt elolvastad mikor megvetted? Világosan leírja mi a helyzet. Sőt olyan is előfordulhat, hogy soha nem jelenik meg végleges 1.0 verzióban egy korai hozzáférés

Nem ülök fordítva a lovon, csak tudom milyen kockázattal jár egy early access program

"Veszel egy könyvet a tartalom leírás alapján majd nem az a tartalom, és a könyv negyede üres lapokból áll. Te mit csinálsz?"

A valóság az, hogy te vettél egy 1000 oldalas könyvet úgy, hogy az első 10 oldal volt megírva, majd jött a következő 30 oldal, majd újabb 40 oldal, és kiderült, mégsem horror lesz hanem love story.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés