Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz Bandit21 #5900 üzenetére
Akkor nem csak én érzem így.
SR-t ugyse kapok igazából vissza, nekem az se segít ha őt megbüntetik. így vesztettem 0.15SR-t, mert néhány kanyarral később sikerült úgy félreállnia, hogy ideális ívbe belógott + volt az első kanyarban egy kicsit koccom a tülekedésben, + 1 pályaelhagyásom. 13 incidens pont a 0.15 SR- 9.99-ről -
Bandit21
addikt
Látni kellene, miért jutottál ide.
Ha az utolsó kanyar/ előtte a sikan volt rossz, és ezért ért Rád fel a másik és nem tudtad/akartad védeni a belső ívet, akkor ha közbe ott megjött egy lekorozott nem minden ellen való ha vissza bújik ott melléd.
Lehet pl egy split első helyekre sorolt valaki aki több mp el gyorsabb de kapott a rajtnál egy nagyot és így jon vissza.Másrészt ott alá bújni a másiknak nem egy nagyon jó ötlet mert utána a hosszu balosban mindenképp kívül leszel. (Ne értsd félre nem hülyeség csak a videó alapján valami miatt a célegyenesben lassabb votlal és ez alapján nem lett volna szerintem esélyed ha vissza bujsz se.
De. Az ott egy lekorozott autó volt, én az O helyében egy ilyen szituációban biztos nem megyek a belső íves mögé hanem ki húzódom Moged, és be gurulok mögötted. Mert abból nem lehet baj ebbő viszont igen.
Ha nem versenybaleset akkor is 50-50 nálam.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
LFM licenszet megcsináltam, könnyebb volt mint hittem, mert itt felgumizott pályán lehetett menni, én meg mikor gyakoroltam külön, nem volt felgumizva.
Van egyébként olyan solo edzés mód, ahol felgumizott pályán mehetsz? Vagy ezt neked kell felgumizni?Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Aki az LFM-be jártas, árulja már el hogy a bánatba kell csatlakozni egy LFM szerverre, ahol gyakorolni lehetne? Mindenhova jelszót kér, de az oldalon sehol nem találom.
Szeretnék másokkal gyakorolni, nézni a köridőket, el lesni ezt azt, de jelszó hiányában esélytelen.[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
Nem emlékeztek Valencia amikor utoljára volt már megvolt az 1.8? Azzal együtt jött a 2023 gt és abban volt benne.
Nem igazán éreztem rá már akkor tavasszal se még a t248-al. Most a dd-vel és az LC-vel kb 20-30 kör után sikerült egy 1.32.700
Rengeteg kell még benne legyen sajnos, viszont jó lenne tudni, ki- merre jár időben ott.
Aki tud mondani megteszi, hogy leírja mit megy?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #5910 üzenetére
Nálam 1:32.4 Agresszív setup, abs 2-re téve tc1 2, tc2 off. De még bőven van benne, ezt egy Audi R8 LMS evo II-vel mentem, de nagyon nem vagyok még összeszokva az autóval, alig mentem vagy 10 kört vele Nálam a McLaren 720S GT3 a bevált eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Köszi mindenkinek, küzdök még a héten vele! Nézek majd Fri3dolf setupot, meg ami összejön.
Délután 3 kor és 26 fokban (aszfalt 30+ ) próbáltam eddig. Ez túl meleg de próbáltam kerülni az optimálist. (Az r8 kedvenc volt korábban nálam is)regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Üdv,
Valamiért teljesen elkerülte a figyelmem a RAM árak mélyrepülése. Amióta megvan a kis közepes játszós gépem 2x8 gb-al tolom. Most látom, hogy 32 gb ram kb 30-40 e ft. Ez vicc.
Mit kéne tenni?
Venni 2x8-at? (nem lesz egyforma és 4 modul9
Eladni a 2x8-at és venni 2x16-ot?Eladni a 2x8-at és venni 4 egyforma 8-at?
Nyilván nem várok tőle világmegváltást mert az a poci / vga lenne, de 15-ért láttam 2x8 szetteket.
-
RobbyJr
őstag
válasz András12345 #5921 üzenetére
Az már jó kör. Én próbáltam 1-2 srác setupját, de azok a régebbi patch-hez készültek, a mostanihoz használhatatlan, össze-vissza csúszkál.
-
Bandit21
addikt
válasz RobbyJr #5920 üzenetére
Köszi, valószínűleg ez lesz, már ha érdemi előrelépést jelent.
VR fele nem gondolkodom és van egy 32es 16:9 fhd 75hz monitorom
Akármit mozdulok nagyobb felbontás felé, az rögtön több százezer Ft.(Nagyobb /szelesebb monitor 144hz en 150 fölött kezdődik de ahhoz kevés a 1660ti akkor kell egy 3070 és kevés lesz a proci is. Rögtön elmegy 2-300 ezer)
De ha maradok fhd -n ez a 16 helyett 32 GB RAM talán ésszerű beruházás.
A régi gondolom 10 körül elmegy az új meg 30-40
Megéri vajon?
Ahogy én játszom, hotlap 120 az átlag fps, néha drop van 70-80 köre, sok autóval meg 80-90 drop 50-60-ra.
Ésszerű lenne egy r52600 rol r5 3600x/5600xre váltani illetve 1660ti ről 3060/6600xt
Ennek a low budget fejlesztésnek az első lépése lenne a 16 rol 32 GB
Ha van értelme?
-
Bandit21
addikt
válasz András12345 #5921 üzenetére
Én sajna tetű vagyok, nem érzek rá erre a pályára. Sokat kéne menni rajta.
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #5923 üzenetére
Nekem nem kell nagy monitor, mert közvetlen a bázis mögött van egy 27"-os monitor, közel van, így nagyobb nem kell, 165Hz-es 74-ért ajándék volt.
Ha fps növelés lenne a cél, akkor proci+vga-t vennék, és később egy minimum 144Hz-es monitort. Ez a játék elmegy még 16gb rammal.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
válasz RobbyJr #5925 üzenetére
Igen, ez a dilemma.
Ha egyedül megyek, VGA 70-80%
Proci 40-50%
Vram 70-80%
Memory 60% körülTöbb autóval más nyilván.
A lényeg hogy csak azért nem adnék 30 ezret pusztán hogy 32 GB legyen 16 helyett ha nincs értelme.
Mert ez nagyjából a proci csere ára, vagy a VGA váltás fele.
Viszont az MS Flight SIM lehet örülne 32 GB nak.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #5926 üzenetére
Ha egyedül mész, és az fps nincs limitelve, akkor cpu limit van nálad ha 70-80%-on megy.
Én tuti vennék használtan egy jó AMD kártyát+procit, ár értékben most jobb mint az nVidia.
Előbb utóbb cserélned kellesz mindent, szépen sorjába összerakod, cpu+vga, aztán később ram+monitor.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tome0001
senior tag
válasz Bandit21 #5923 üzenetére
Én hétvégén vettem itt HA-n 2x16 giga 3200-as új Corsair ramot 22ezerért.
A régi 2x8GB-ot én is eladom, legrosszabb esetben is elmegy 12 ezer körül. 10e-t simán megér +16GB ram sztem, akárhonnan nézzük.
Szerintem RAM-ot mindig akkor kell fejleszetni amikor olcsó - most ez az időszak van.
AC2-re meg kell turbózni a gépet -
András12345
aktív tag
Sztem felesleges a ram a jelenlegi felbontásodhoz, viszont ACC nagyon proci igényes, sztem előrébb lennél egy 5600X-el (5800X3D-vel főleg), meg egy erősebb videokártyával, ha úgy van.
Bár ha 75hz-es a monitorod, ha 75 fps van fixen, akkor felesleges hozzányúlni az egészhez, ha annyira nem akarsz fejleszteni amúgy sem. Ha sok autónál, mondjuk rajtnál beesik 75 alá, akkor a proci fejlesztés segít elsőnek.
-
biker
nagyúr
ha leragadsz acc-n, meg raceroomon, nem kell, de én most a hétvégén mentem pár futamot iracingben, lemansban, és hát a 8GB vram fullon, system ram 25GB a 32-ből.
fps 50-60 tömegben, 1-2 látszó autóval 100 vagy felette.
na ez a kemény. és akkor nordschleife.....Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
András12345
aktív tag
-
Géjza
őstag
Uwqhd-ban ACC-nek elég a 16GB system ram. Ha emellett van használatban olyan progi is, ami megeszik többet is, akkor hajrá.
-
Bandit21
addikt
Annyi többlet, hogy nemsoká jön majd az acc2 aztán a rennsport is, azokra készülni akarok. Ha már megvan a Fana cucc.
De az elejétől ez volt a koncepció hogy előbb a Rig, aztán a többi.
-
JulesTS
őstag
Először win újratelepítésbe kezdtem bele, aztán az előrelátható sok állítgatni való után inkább megszakítottam a folyamatot és kerestem videókártyát...
Végül meg lett az első (és remélem megoldást hozó) hardver csere.
Innen a hardverapróról vettem egy garanciális használt RTX3080TI-t, meg hozzá egy új 750W-os tápot (eddig 600W-os volt, ami elvileg az R5 5600x/RX6600XT pároshoz elegendő kellett legyen, de a 3080TI-hez már legalább ennyi kell.
Tegnap be is szereltem. Ez a 3080TI egy bazinagy tégla! Úgy tudtam berakni, hogy a többi kártyát ki kellett szednem előtte, a 3080 végét ferdén becsúsztattam a wincsi polcba és onnan tudtam a helyére beforgatni, a polc és a kártya közé nem fér be az ujjam, de talán egy papírlap se.
Gyors win telepítés, driverek és az összes program feltelepítése után, gyorsan egy 3DMark és egy AC benchmark (minden full-on) futtatására volt időm. Nem sok, de annyi kiderült, hogy elég gyors, illetve 72 foknál nem volt melegebb terhelésen.
Most jöhetnek a programok beállításai és utána éles teszt. Azt hiszem lesz programom egy időre... -
RobbyJr
őstag
válasz JulesTS #5936 üzenetére
Csak egy jó tanács, ha nagy dög a kártya és hajlik a vége, mindenképpen támasztót használj alá, egyrészt így nem nyirod ki a kártyát, és esetleges nyák törést sem fogsz elszenvedni. Az enyémhez is használok, mert 1.8kg, de a támasztóval szép egyenesen fekszik.
-
biker
nagyúr
ja, a 40-es sorozat hozzájuk képest pillekönnyű, lévén 2/3-a a fogyasztása és fele a melegedése. sokan megjegyezték, viccesen könnyű. de elég.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
RobbyJr
őstag
-
Bandit21
addikt
válasz RobbyJr #5944 üzenetére
Valószínűleg ufo vagy, vagy mi szurtuk mind el hogy anno kimaradt a zongora.
Ez a Fri3dolf setup amúgy jó, nekem még az 1.8 volt meg. Megnéztem ezt az újat és sikerült egy 1.31.7**
Voltak jobb, 1:31.4-5**-asok is de az utolsó kanyarban vagy előtte a gyors sikanban besokalltam.Meg mindig sok van benne (naná ha Fri3dolf 1.29.9 et tud) de van pár kanyar ahol abszolút nem tudom még mi lenne a jó megoldás.
Szerintem nekem a legjobb kör 1:30:950-1:31:150 közt lehetne.
Fel mp benne van még.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #5947 üzenetére
Nyugi én se fiatalon kezdtem a zongorát
Rá kell érezni, nincs mese. Alakul a te időd is szépen, szvsz mind nagyon jó kör ami már 31 alatt van.
Az utolsó kanyart érdemes kívülről szélesen rá fordulva venni, és szépen rátenni a rázókőrre, ahogy Fri3dolf is csinálja. Jók a videók, sokat segítenek.
Csodálkozom hogy ő nem versenyez komoly szinten az LFM-be.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
Vajon az, hogy néha - mert elfelejtem nézni - a meglévő 2*8 GB ramom 2133 on megy pedig 3000-es, mit jelent a játékban?
80-120 közt megy az FPS, ha 10% az is csak 10 FPS kb.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor