Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48967168 #8825 üzenetére
CTRL+ Space a "nullázás" Assettoban vagy jobbra/ balra nézést kormánygombra állítva ha egyszerre lenyomod akkor színtén reserteli a poziciódat...
néhány autónál nem tökéletes VR-ban az üléspozíció szerintem : ilyenkor jobb oldalolra nézve előcsalogatható oldalsó app sávból megkeresem a ahol FOVot meg üléspozíciót lehet állítani... és a seat positiont előrébb tolom
(amúgy a legtobb kocsinál szerintem jó)Virtual Desktoppal vagy Big Screennel tudod indítani az Assettot is Riftben (én mondjuk a TV-n babrálok ha kell
)
Ami a legfontosabb beállítás egyébként szerintem h a Pixel per displayt (oculus.ini-ben vagy content manager menüjében) húzd fel ameddig bírja a vas és a Post Process effectecet kapcsold ki mert VR-ben nem sok értelme van viszont egy 1,5 pixel per display kell szerintem h élesek legyenek a dolgok (műszerfalon , távolban stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Jövedelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Facebook és Messenger
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest