Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• menledge

senior tag

válasz wolf033 #7791 üzenetére

+1
    Én is wolf által kerültem be egy ligába. Onnantól kezdve sokkal többet javultam, tanultam!
    Pedig abszolút kezdő vagyok, soha nem simeztem azelőtt. Egyre kell figyelni, hogy versenyen ne üsd ki őket az első kanyarban és akkor nem haragszanak meg rád! :)

• guftabi96

addikt

válasz wolf033 #7791 üzenetére

+1
    Én is ezt javaslom.
    És én is tetű lassú vagyok, főleg 1 körön.
    Érdemes több emberrel együtt menni, úgy jobban fogsz fejlődni.
    Pl nekem rendszeres az, hogy a versenyen futott leggyorsabb köröm gyorsabb (és nem 1-2 századdal), mint az időmérős, mert olyankor nem arra figyelek, hogy minél jobb időt érjek el, hanem csak megyek valaki után, és próbálok nem lemaradni.
    Pont a múltkor Brands Hatch-ben volt ez velem Mclaren 650 GT3-mal, hogy az időmérős köröm leglágyabb gumival, rövidebb váltókiosztással kevés benzinnel 1:30 vége volt.
    Versenyen meg a második körben, 10 körre megtankolva, medium gumival mentem 1:29-et.
    Biztos jelentett valamit a szélárnyék, de nem hiszem, hogy egyet.

Egyébként, ha valamikor indul magyar,ingyenes liga, ami hétvégén (vagy hétköznap nem túl későn(reggel korán szoktam kelni)) rendezi a versenyeit, akkor én vevő lennék rá.
    Tudom, kérdeztem már, kaptam is ajánlatot, de aztán úgy alakult, hogy nem tudtam volna részt venni benne, így aztán nem is nevezetem. Most úgy tűnik, hogy lenne rá időm :B A kicsit gyengébb autókat jobban preferálom, erősebbekhez én kevés vagyok. Race07/Rfactor ligákban is ilyen 300Le körüli elsőkerekes túraautókkal mentem.

szerk: mikorra várható a patch? Ma korán végzek, délután már jó lenne kipróbálni :B

Új hozzászólás Aktív témák