- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
#70869248 #7357 üzenetére
Ha ilyen gyorsan léptek, akkor biztos, hogy sokaknak nem nyerte meg a tetszését !
Ez így már sokkal jobb, mondhatnám, hogy alakul.
Viszont a Mclaren MP4-12C-ét rendesen kiherélték.
Én meg azt mondom hogy nem kell mindent elfogadni, lás NFS szériát. /csak példának hoztam fel, mert nagyon nem szimulátor/
Azt is elfogadod?
És ha fokozatosan ezt az AC. is lebutítanák ,hogy jobban fogyjon, azt is elfogadnád? /márpedig SZERINTEM ez egy kis lépés volt abba az irányba/
Az a baj hogy nem éri meg a cégeknek igazi szimulátort fejleszteni, nézd meg az RBR. hány részt élt meg.
Jó példa lehet még az általam emlegetett Grand Prix Legend, csak a móderek tartják még éltben, az még SZIMULÁTOR volt. Pedig még voodoo kártyán játszottam vele először. 2003-4 körül jelent meg ha jól emlékszem.
Erre gondolok: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest