Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Joshi #2482 üzenetére

Valami alap összeírás nem volna rossz azok számára, akik még nem /sokat/ versenyeztek /szimulátorral/ online. Nem "szabályzat"-ra gondolok, mert annak nem sok értelme volna fun keretek közt, bár 1-2 neves liga szabályzatát elolvashatnák az újak, az támpontnak elég jó.
    Én is találkoztam már vicces dolgokkal. Néhányaknak meg kell érteniük, hogy van olyan, hogy igenis el kell venni a gázt vagy más íven kell fordulni (és emiatt elvenni a gázt), ha úgy adódik a helyzet, urambocsá' figyelni az előtte haladó(k) féklámpáját meg ilyesmi... egy fun versenynek sem kell feltétlenül abból állnia, hogy az első két kanyarnál szétesik a mezőny, mert annyira nincsen képben senki (többek között ezért szóltam én is korábban, hogy szerintem sem kellene annyit váltogatni vagy ne legyen több autó egy napon stb, de hát mennyiség vs minőség, mint a kínaiak :D no offense).
    Én leginkább ezért nem vagyok, csak ritkán, mert többnyire unatkozok valahol a pályán (talán túl gyorsan vontam le következtetéseket, de igazán élvezeteset még nem versenyeztem hétköznap este). A Masters kiírt versenyei elég jók voltak, amin futottam, a mezőny is jó erős volt (középpályásnak épp' jó voltam), jó lenne egy olyan színvonalat összehozni - szerintem nem volna nehéz - és ehhez csak egy kicsit jobban kellene figyelnie mindenkinek. Azt hiszem barcalaci írta le valamikor fentebb, hogy a lényeg, hogy a másik versenyét ne tegyük tönkre a saját hülyeségünkkel és ha mindenki erre törekszik, akár a pozíció feladása árán is (különösen, ha eleve vert helyzetben van, akkor nem kellene erőlködni), akkor sokkal élvezetesebb lenne az egész.

• Joshi

titán

válasz Joshi #2482 üzenetére

"meg aztán a fan futamok pont erre valók."
    Már mint hogy szokja a kontaktot és magát a versenyzést. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés