- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami alap összeírás nem volna rossz azok számára, akik még nem /sokat/ versenyeztek /szimulátorral/ online. Nem "szabályzat"-ra gondolok, mert annak nem sok értelme volna fun keretek közt, bár 1-2 neves liga szabályzatát elolvashatnák az újak, az támpontnak elég jó.
Én is találkoztam már vicces dolgokkal. Néhányaknak meg kell érteniük, hogy van olyan, hogy igenis el kell venni a gázt vagy más íven kell fordulni (és emiatt elvenni a gázt), ha úgy adódik a helyzet, urambocsá' figyelni az előtte haladó(k) féklámpáját meg ilyesmi... egy fun versenynek sem kell feltétlenül abból állnia, hogy az első két kanyarnál szétesik a mezőny, mert annyira nincsen képben senki (többek között ezért szóltam én is korábban, hogy szerintem sem kellene annyit váltogatni vagy ne legyen több autó egy napon stb, de hát mennyiség vs minőség, mint a kínaiakno offense).
Én leginkább ezért nem vagyok, csak ritkán, mert többnyire unatkozok valahol a pályán (talán túl gyorsan vontam le következtetéseket, de igazán élvezeteset még nem versenyeztem hétköznap este). A Masters kiírt versenyei elég jók voltak, amin futottam, a mezőny is jó erős volt (középpályásnak épp' jó voltam), jó lenne egy olyan színvonalat összehozni - szerintem nem volna nehéz - és ehhez csak egy kicsit jobban kellene figyelnie mindenkinek. Azt hiszem barcalaci írta le valamikor fentebb, hogy a lényeg, hogy a másik versenyét ne tegyük tönkre a saját hülyeségünkkel és ha mindenki erre törekszik, akár a pozíció feladása árán is (különösen, ha eleve vert helyzetben van, akkor nem kellene erőlködni), akkor sokkal élvezetesebb lenne az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest