Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Garry84: Sumák aprós?
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha terhelés alatt is tényleg ilyen, akkor valami gond lesz a pedáloddal (lehet újra kéne kalibrálni vagy nem tudom), mert az már szerintem nem normális. Ha nem jön elő más autónál, akkor viszont passz.
Szerintem az egyik legkönnyebb autó, én nagyon élvezem vezetni és ilyesmit nem tapasztaltam (szintén G25). -
-
JoinR
őstag
Pont erre keresek én is megoldást
A Logitech Profiler-ben elvileg van axis sensitivity, 50% a linear, azt tudod módosítani. Talán Device/Game Controllers/Pedals -nál.
Sajnos nekem a bemenő input nem lineáris a hall sensor miatt, és ráadásul Leo Bodnar kábellel annak a kalibrációs progijában sincs változtatásra ilyen opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Garry84: Sumák aprós?
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Ps dualsense edge controller
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest