Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
MPowerPH #1739 üzenetére
Értem akkor ez kilőve.
Viszont, én nem akarok annyira belemélyedni a simezés világába, inkább csak ilyen hirtelen felindulásból jött kipróbálási vágy. (Ezt szépen megfogalmaztam
, meg a játékot még régebben nyertem)
Ezért nem is szánnék rá olyan sokat. Momokat 10k körül adják használtan nekem ez így belefér árba.
DFGT meg inkább 25-30k körül és azt szó szerint úgy kell vadászni.
Azért még is csak 2,5-3x árkülönbség van.
És végül is a momo se egy f*s tesco-s hama kormány szintjén van. Meg ahogy olvasgattam, ha valaki jobban beleakar mélyedni a simezésbe, akkor se a legelső problémája lesz az hogy a kormány nem 900°-ot fordul. (De én egyelőre nem tervezem, csak ha már ott van a játék, kipróbálnám valami olcsóbb, de használható kormánnyal és erre szerintem egy momo elég volna. Meg az AC-n kívül van még egy rahedli autós játékom, Dirt széria, GRID 2, F1)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest