Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
válasz
beyruth82 #21 üzenetére
Nem is a bőrszíne az igazi baj, mert ha albínó afroamerikai lenne, az se lenne jobb mint ha fekete afroamerikai. Egy fekete, de minden ízében ázsiai japán emberszereplő kellene legalább, ha már valamit érthetetlen rasszista előítéletek miatt egy átlagos ázsiai ,japán szamurájembert kizártak a versenyből. Talán még japanomerikaival meg lehetne téveszteni legalább külsőségekben a játékosokat. Vagy akkor legyen mindenkinek igaza, és akkor a kínaiaknál volt valami majom, ide meg tegyen az Ubi egy rókát, vagy mosómedvét vagy gólyát vagy nem tudom a gólya az olyan japános madár. Igazából nagyon téves nyomon jársz a kifehérítéssel, ha már ezt említed, akkor kisárgítást kéne, de akkor sem Yasukéval, mert róla köztudott hogy egy afroamerikai, hanem egy japánnal aki eredetileg fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha minden jól alakul március végén már tényleg megkapjuk a sorozat legújabb részét.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest