- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Látom, hogy a topic vége felé elkanyarodtatok a K7S5A témától, de azért leírom a véleményem vele kapcsolatban.
Röviden összefoglalva egy kalap sz...
Tuningolhatóság szempontjából szinte nulla. Ha leszedsz hozzá tuningbiost, akkor FSB-t tudsz emelni, és annyi.
Amúgy meg olvass bele az ''ecs k7s5a esete az irq-kkal'' meg a ''bios elfelejt mindent'' című topicokba. Ezek a hibák egyébként nem csak nálunk jelentkeznek, itteni topictársaknál meg külföldi oldalakon is panaszkodnak rá.
A K7S5A-nak egyetlen előnye, hogy Q olcsó. 11000+áfáért megkapod, és az 1700-1800-as XP procik is olcsóak, az SD-ről nem is beszélve. Aztán ha több lesz a lóvéd, belefér a DDR-is. De ha jól tudom, csak 266 MHz-es.
Szóval nekünk kevesebb mint két hónapja van ilyen, de többet szívtunk vele, mint az összes eddigi géppel együttvéve. Nagyon nem ajánlom. -
Tompo
aktív tag
Ha profi szinten dolgozol phshoppal akkor P4 + RD (ne vessetek meg érte AMDsek), de volt szerencsém ismerős fényképsznél probálni egy AMD és egy P4 közti diffit. Igaz ott a szkennelés után a fileok 150-300mb-osak és ezekkel dolgozott a progi de qrvanagy volt az eltérés. Ott végül is P4 lett véve.
Próbára egy 2000+XP 512/400 Winbond DDR és egy 1,8A + 512RD volt. -
Thomos
csendes tag
amit kineztem egyebkent gepnek:
a ketto alaplapo kozul az egyik, vagy integralt prosavage vagy a regi matrox g100-vidkatyo (nem mai darab de szep a kepe), 256 sd memo kezdesnek, es procnak egy 1100 TB proci, ezek igy egyutt cirka 35 be lennenek hazzal, coolerrel egyutt.
Szerintem eleg barati es a mostani 433 cerka helyett biztosan utosebb. :)
A TB is tudja mar az sse-t szoval ua. mint a tualcerka, de kesobb bovitheto.
Jol gondolkodom? -
Tompo
aktív tag
Asrock szvsz nagyon jo, árához és a régi chipsetjéhez képest, egy XP bele, és menni fog rendesen. Nemrég raktam össze ilyen gépet: 1,7XP + 256DDR, az integrált vga-val még Q3azni is lehet, jó nem full grafikával de alapra jó, és később bővíthető az AGP miatt. Ha fotoshoppal akarsz dolgozni akkor USB 2,0 mert ha szkenneltek akkor mindenképp jobb.
-
-
WN31RD
addikt
A P4 cerka rém lassú. Ha ilyen áron mindenképpen Intel kell, akkor inkább a Tualatin Cerkáknál nézz körül. (Egyébként meg keress rá, a fórumokban sokminden elhangzott a P4Cel vs. TuaCel témában.)
Őszintén szólva nagyon meglepődnék, ha a Photoshop egy TuaCerkán jobban futna, mint egy Athlon XP-n, optimalizálástól függetlenül. De konkrét ilyen irányú teszteket nem ismerek. -
Den
veterán
Az asrock, az asus alsó árkategóriájú márkája. Ha grafikai alkalmazásokat futtatnátok, szerintem nem érdemes integrált vga-ra alapozni. A photosopban nem vagyok otthon de azt mondják akik értenek hozzá hogy semennyi ram nem elég neki, ezért ha nincs sok lóvé, jó választás az sd-ram és szerintem a komplett gép árához képest annyira olcsó hogy mindenképp élből 512 megával kéne indítani. Amúgy a tapasztalatok szerint a k7s5a megbízható ha nem fogsz ki eleve hibásat, az asrock új márka, de remélhetőleg az hogy az asus márkája a megbízhatóságon is látszani fog.
Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!