Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
Én csak annyit tudok mondani, hogy a saját, 0.5.3 óta játszott fiókom dropjai normálisak, vagy inkább a kicsit jó irányba hajlanak. Asphalt 8 festival viszont valóban sokkal jobb dropokat ad a kezdő fiókoknak. Azt meg tudtam figyelni.
Nincs megjelenési dátum a cikkre, és azt se tudom hogy bontsam fel, mert egyszerre sok lenne. Van tizensok giga adat már, klipek screenshotok, és még szeretnék egy netcode analízist és protokoll analízist. Mellette mérnökinfó MSc, meló, diplomamunka, és még tartsam is életben az A9 fiókomat...
Ha reálisan lenne erre időm, már rég megírtam volna, de örülök, hogy 1 évvel ezelőtt nem lett kiadva, mert az üres fikázás lett volna csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest