Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• elite.cs11

senior tag

válasz Ghoosty #160 üzenetére

Az előző hozzászólásom nem tudtam szerkeszteni, szóval itt egy részletesebb válasz...

A kickstarter úgy indult, hogy 2018 decemberben megjelenik

Itt valamit benéztél szerintem, mert sose mondtak megjelenési dátumot, pont azért, mert akkor akarják kiadni, ha tényleg elkészült. A start citizenhez meg nem hasonlítanám..nagyon nem, de nem akarok offolni.

Játszottam az alfával, és már az olyan élményt adott, mint kevés más már kiadott játék. Vannak benne gyermekbetegségek, de szerintem hatalmas a potenciál is. Igazából játékelem szempontból sok újdonság nincs benne...archage-ből meg egyéb nagy régi mmo-ból vesz át már jól bevált formulát esetleg kicsit átalakítva.
    Nekem is vannak kételyeim, hogy hogy fog működni a gyakorlatban, de mivel még messze a release, bőven van idejük csiszolni a dolgokon.

Elvileg augusztusban indul az alfa 2 utolsó szakasza, akkor majd újra elmerülök a játékban, ott már lesz valamiféle elvárásom is (alfa 1-el úgy voltam, hogy lássuk mit tudtak csinálni, és kellemesen csalódtam)

Az alábbiakban meg válaszolok a konkrétabb kérdéseidre/kételyeidre:

Szerverméret szempontjából meg...tudják bármikor mergelni a szervereket anélkül, hogy bármit is buknának a játékosok, szóval ettől se félek. Amúgy a jelenlegi projektált játékosszám szerverenként 8-10k, nem tudom honnan jött a 30k. (forrás: [Server population])

Amúgy van teleport, de csak bizonyos node tipusok tudják csinálni ([Academic node superpower]). Illetve szerintem nincs azzal semmi baj, ha fél óra unalmas lovaglás benne van...igazából nagyon is tetszik, hogy ellentétben sok új játékkal nem az van, hogy mindent most és azonnal akarunk és megkapunk. De amúgy jól átlátod, kb így fog működni. Annyi még, hogy lesznek "buszok" is, amikre felülsz és elvisz x helyre...nem hiszem hogy gyorsabb lesz, mint a lovaglás (főleg ha csinálsz/veszel egy gyors mountot), de legalább passzív tevékenység. Meg ha elég feedbacket kapnak és egyetértenek, akkor gyorsíthatnak is rajta ([Public transportation]).

Tudtommal az az elképzelés, hogy van x artisan skill (csoportok: gyűjtögetés -> feldolgozás -> crafting), viszont nem lehet mindenki kurvajó mindenben. Még én se vagyok biztos benne, hogy ez hogy fog működni majd a gyakorlatban, mert az ember azt gondolná, hogyha a craftingot maxolod ki, akkor azzal profitálhatsz a legtöbbet, viszont ez ahhoz vezethet, hogy a nyersanyagot meg nem te gyűjtöd össze, hanem csak megveszed, szóval az is profitábilis kéne legyen. De ugye ezt is lehet úgy tweakelni, hogy jól működjön, meglátjuk mi lesz.

Ez nyilván mindenkinél más, de ahogy fentebb is írtam, még alfa 2 stage 1-ben is jó volt a játékélmény, nyilván kicsit még üres, de volt sok quest, pár dungeon, stb stb. Szerintem nem lőhetsz mellé, ha a bétáig vársz. Annak nem látom értelmét, hogy valaki nagyon hyped 8+ éven át egy játék iránt...abban simán ki lehet égni. Én is befizettem az alfa 2-re, nyomtam stage 1-ben pár hónapot, aztán azóta pihentetem.

• elite.cs11

senior tag

válasz Ghoosty #160 üzenetére

A kickstarter úgy indult, hogy 2018 decemberben megjelenik

Itt valamit benéztél szerintem, mert sose mondtak megjelenési dátumot, pont azért, mert akkor akarják kiadni, ha tényleg elkészült. A start citizenhez meg nem hasonlítanám..nagyon nem, de nem akarok offolni. (lásd: konkrétan tudsz játszani a játékkal, csinálni questeket, raidelni, stb stb)

Játszottam az alfával, és már az olyan élményt adott, mint kevés más már kiadott játék. Vannak benne gyermekbetegségek, de szerintem hatalmas a potenciál is. Igazából játékelem szempontból sok újdonság nincs benne...archage-ből meg egyéb nagy régi mmo-ból vesz át már jól bevált formulát esetleg kicsit átalakítva.

Nekem is vannak kételyeim, hogy hogy fog működni a gyakorlatban, de mivel még messze a release, bőven van idejük csiszolni a dolgokon.

Szerverméret szempontjából meg...tudják bármikor mergelni a szervereket anélkül, hogy bármit is buknának a játékosok, szóval ettől se félek, játékosszámról most filozófálni, meg szerintem értelmetlen, de kinek mi ugye.

Elvileg augusztusban indul az alfa 2 utolsó szakasza, akkor majd újra elmerülök a játékban, ott már lesz valamiféle elvárásom is (alfa 1-el úgy voltam, hogy lássuk mit tudtak csinálni, és kellemesen csalódtam)

Új hozzászólás Aktív témák