Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GICA666
tag
Sziasztok. Én végigtoltam. A játék hangulata jó,a történet is rendben.De a grafika?
-
wikings2
őstag
akciós steamen! eddig még sose volt akcióba verve de most 2.99 euró. ha bárkit érdekelne

-
HaaS
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tökéletes, annyi szent.
-
HaaS
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát a főellenséget tényleg íjjal tán a legkönnyebb leszedni. Az ásót passzolom, rémlik valami régről, de csak utána tudnék keresni én is.
Ami a varázslást illeti, tényleg gyakorolni kell... majd ráérzel az ütemre, meglepően gyorsan lehet rajzolgatni a rúnákat! Hosszadalmas elmondani, de a "farkincákat" tényleg csak irányváltás egérfelengedésként kell értelmezni. Próbálkozni kell... The Voidban is voltak gondok az elején.
Meg persze használni a három gyorsvarázs slotot, de ezt biztosan tudod:
! -
FehérHolló
veterán
Bocs a multipostért.
Nagyon megtetszett a varázslási rendszer. Egyetlen egy bajom, hogy hiába jegyeztem meg a rúnasorrendet, nem mindig fogadja el, amikor tökéletesen rajzolom őket. De sebaj. Indítani fogok egy varázslót is.
Másrészt mire lehet még használni az ásót Oliver kincsvadászatán kívül? Sok helyen próbáltam ásni, de semmi.
-
FehérHolló
veterán
Megtaláltam Inut bácsi íját. Minden szép és jó, köpi magából a tüzet rendesen. De még 100-as cucc ismerettel is csak azt írja ki rá, hogy "A Bow". Ez így rendjén van?
Meg bekentem golem szívvel, és ráolvastam. A főellenséget annyira megleptem vele, hogy moccanni sem mert ijedtében. Mondjuk nem volt túl nagy kihívás így az utolsó csata, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!