Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Helló !
Nemtudtam hova illik a topic ezért ide nyitottam ! Ha itt nemjó akkor rakjátok át máshova !
Tehát olyan emberek segitségét kérném akik tudnak nekem ajánlani Villamossági termékeket forgalmazó Nagykereskedelmeket amik ólcsók ( amennyire lehet ólcsónak nevezni) és kiszállítást is vállalnak ! Főbképp azok a Nagykerek érdekelnének ahonnan gumikábeleket (MTK) és hasonló árut lehet rendelni ! Aki ismer ilyet az irja le annak a cégnek az elérhetőségét (weboldal, telefonszám,cim,email stb stb) Lehetet még Világítástechnikai cikkeket forgalmazó Cégeket is irni meg minden ami a Villamossági Üzlethez Tartozik ! Mivel a mostani Nagykereskedelmek eléggé drágák amik nekünk szállítanak és a konkurencia miatt eleve nemtudunk olcsóbban adni ha maga a Nagyker drága !
Köszönöm előre minden segítőkész ember hozzászólását !
Üdv Djsaabe
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest