- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas991
csendes tag
Eddig még nem nagyon használtam a rádiót, hogyan kell kezelni azt sem nagyon tudom,de gyorsan tanulok
.
Amúgy nekem crash-elni szokott a játék, kidob hibaüzenettel, de sokaknál előfordul hasonló, ahogy angol nyelvű fórumokon olvastam.
Ma is kidobott egyszer...
Majd hivatalos szerveren kéne először játszani.
Amúgy a turorial-ba kijelzi hogy merre kell menni,sárga jelzéssel,még a távolságot is kiírja.
Ezt hiányolom a szervereken, volt amikor Ural teherautóval mentünk az úton,és a sofőr egyfolytában a térképet nézegette, aztán egy rpg találat megölte, én mellette ültem ,de én túléltem.
Ha kijelezné, akkor nem kéne pont az utat követni, aszfalt úton persze feltűnőbb jóval egy jármű haladás közben, hiába van rajta álcafestés.
Kicsit már a küldetésszerkesztővel is zsonglőrködtem ...néhány alap dolgot.
A Steames profilnevem Jimmy (Hun), a profilban a teljes nevem is fel van tüntetve, de az itteni prohardveres fiókomban is le van írva, Veszprém megye is fel van tüntetve steamen, ezek alapján keress.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest