Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
A sentry base az az őrszem bázisok,azokat már mind megatáltam,egyébként abból 4 van.
Ha nem találod meg őket,akkor szólj,elmondom merre vannak.Nah,azt írja,hogy a fő bázis északnyugaton van,ahogy a gát fele mész.
Én már jártam arra,mondjuk nagyon nem vizsgálódtam arra fele,majd meglesem mégegyszer
Bár a fórum,ahol olvastad az angol szöveget,ott azt írja az egyik,hogy "i've done manhattan twice, and the main base was in two different spots each time. you have to talk to the four guys at the big garage thing (after you find the weapons cache behind the church, town names are slipping me), and they'll tell you where it is."
Szóval hogy ő már kétszer megcsinálta a Manhattan küldetést,és mindkétszer máshol volt a fő bázis. Beszélni kell a 4 emberrel a nagy garázs szerű dologban,(miután megtaláltad a fegyverek rejtekhelyét a templom mögött,de a város nevére nem emlékszik) és ők majd megmondják,hogy hol is van a fő bázis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest