Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qdak

addikt

válasz szTotyy #411 üzenetére

Köszi, csak jobb lenne konstans, de valószínű életben sem az ;)

Bár azért itt is működik, hogy amit az élet elvesz, azt (idővel) vissza is adja.

Farm:
    Temető előtt kezdtünk, irány fel temető, 2 csapattársat lelövik előttem, őszintén fogalmam sem volt, honnan kapták...
    Gyorsan mondtam srácnak, futás Trading centerbe, hátsó ajtót céloztuk meg, fal meg a trading épülete között, szembe player, leszedtem, ajtó nyit, még egy, srác elkapta, ő kezdett el a lépcsőn felfele tartani, én healeltem, táraztam volna, botba az utolsó betárazott ammokat lőtem bele.
    Nyitok egy Barn officet, gyorsan be, ajtó becsuk, műtét, medic...
    Még be sem fejezzük, már jelentkeznek ketten az életünkért, szerencsére gáz+maszk volt nálam, sráccal nyittattam ajtót, gáz ki, felépültünk.
    (Már az elején, a temetőnél is kaptam, meg felfele menet is, kollega szintén.)
    Ready? Ready!
    Ajtó nyit egyiket én szemből, a másikat a kollega, ajtön is keresztül.
    Amúgy szint alapján kezdőbb volt a srác, de ha nem közreműködik, már fel sem jutunk,
    teljes respect neki, nem a széfet állt neki fosztogatni mikor én healeltem, tényleg próbálta a legjobbat ő is :R
    Kiszedtük amit lehetett, kifele is tök korrekt volt, az ajtón kívüli srácnál mondta, hogy őt te ölted meg, mondom szedjél amit szeretnél.
    Kifele menet, ő a temető bal oldalánál jött, én rá néztem 2 halott társunkra, mindent elvittek...
    Valaki lőt hangtompítóval miközben Motel fele mentem, temető jobb oldalától, srác meg baloldalt látott valakit.
    Grave Yard nál találkoztunk, az ő oldalán csak Bot volt, nem sokáig.
    Jó, mondom, akkor nem motel mellett megyünk ki, hanem középen, átfutunk úton
    már fent majdnem a fal mellet, nézek jobbra, ott fekszik egy jómadár ahonnan a motelbe belátsz a falon keresztül, de temető fele néz :)
    HS, nézek tovább ott a másik társa kicsit hátrább, szintén a bokorba, HS, na az egyik társunk fegyvere az elsőnél volt, ők lehettek akik az elején megleptek minket, talán Trade után (Motel fele) a dombról? Nem igazán tudom azt a pozíciót, ahol ha a temető jobb oldalán, pálya szélén, lőtték a társunkat, vissza temető mögé már nem láttak, ahogy futunk be Tradeba, lehet szerencsénk volt, vagy pozíciót váltottak.
    Sajna így leírva, nem egyszerű a pozíciók sem, de szinte végig adrenalin volt, elfogyott az összes közelharci lőszerem, valahonnan lila lőszerest sikerült találni.
    Az egyik áldozatnál, elég jó mp5-50es tár PSO lőszerrel, na mondom ezért haltál te meg!

Jinxb1rd azért nem feleslegesen Evitanal az összes tárhelyet megvettem, egyből visszament 20M ra a pénzem, bár már 31M nél vagyok, de a szemem sír mikor 220K csak a töltény :D
    Nekem a gránát a gyengém, tegnap is bedobták alám, instant kill, bezzeg ha én dobom, akár a pénzt is dobálhatnám.
    Inkább Molo vagy Gáz, szépen össze tudom az utóbinál szedni magam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés