- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
De, erre, köszi! Legjobb az lenne, ha ez eu-ból is beszerezhető lenne, de akkor szétnézek a keresőszavakra.
(#12726) Janos250 Az a helyzet, hogy nagyon távol állok attól, hogy értelmezni tudjam, amit mondtál, az miért jó úgy és miként működne megfelelően. Műszaki érzékem van, így a videó, vagy írásos guide alapján el tudok valamit készíteni, de sajnos amit leírtál az nekem egyelőre kínai
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12719 üzenetére
Köszi, ez nem túl jó hír. A stepperre van esetleg tipped? A linkelt változat nekem nagyon másnak tűnik, mint ami "kell", utóbbi pedig 9k huf itthon és külföldön is. Lehet olyat valahol olcsóbban kapni? Nem ismerem a megfelelő keresőszavakat, a hagyományos szavakra keresve itthon/külföldön nem igazán találok alternatívát.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12700 üzenetére
Köszi mindenki a segítséget!
Nem tudtam, hogy a BG ad eu shippinget, így a 2. ajánlat (UNO + shield 12 usd) elég jó dealnek tűnik, viszont ez a shield tök máshogy néz ki, mint ami a videóban szerepel, én meg teljesen zöldfülű vagyok a témakörben. Hova tudom a két ventimet csatlakoztatni?
Vagy esetleg a videóban szereplő kapható valahol olcsóbban?Korszerűség tekintetében nincs nagy igényem, tényleg csak egy egyszerű szélszimulátort szeretnék építeni, mint a videóban.
Szükségem lesz amúgy még két erős ventire (12cm 137cfm-es Sunon-t találtam 3700/db-ért), meg egy 25+ Wattos tápra (a ventik egyenként ~10W-ot tudnak megenni) olcsón. Van esetleg ezekre tippetek, hogy honnan-milyet érdemes?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy szélszimulátort, amihez szükségem van egy ilyen Uno boardra és egy motorshieldre, azonban itthon csak elég elég horror áron találtam az előbbit (8000 Ft, kínából 1000), utóbbit elvileg a málnánál lehet kapni a kintivel egyező áron.
Van esetleg tippetek, hogy rövid szállítási idővel vagy hazai boltból hol tudok Arduino uno-t venni a kinti árhoz közelebbi összegért?
Köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest