- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ha nagy range kell, akkor probald meg akkor GSM modemmel, az menne az egesz orszag teruleten, ugyis, ha te Miskolcon vagy, az etetohajo meg a Tisza tavon.
Amugy a wifi-nek eleg nagy az overhead-je, egy jol belott, kulso antennas NRF24L01 modullal szerintem egyszerubb jo eredmenyt elerni, mint wifi-vel. Itt van pl. ez, ok kapasbol ra merik irni az 1100m-t. [link] Ha jo kinai modon, csak a nagyade igaz, akkor is 2750m. Vagy itt ez a jopofa projekt: [link] Viccesek ezek a video-k is: [link] [link]
Egy szo mint szaz, en taviranyitani egy kulso antennas NRF24L01 modult hasznalnek. -
Most ismerkedem az esp-vel és olvastam egy cikket (most nem találom), hogy nyílt terepen az elvi 100m-es hatósugarú wifivel 1km-es hatótávot is el lehet érni (valami európai farmer csinált egy öntözőrendszert vele).
Márpedig a hajók jellemzően nem magas házak vagy vasbeton falak közt szoktak közlekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest