Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
"szabad is ilyet venni"
Persze. Közben rájöttem, hogy nem ezzel voltak gondjaim a feltöltésnél, hanem ezzel:
[link]
mert nincs USB csatlakozás, soroson kell feltölteni, és nem figyeltem arra, hogy kézzel kell a feltöltés előtt bootloader módba állítani.
"nem gyújtja fel a lakást?"
Nem! :-)
5V, (vagy 3.3) és párszáz mA még akkor sem csinálna bajt, ha valami gubanc lenne, de nem szokott lenni.
Mennek ezek rendesen. Nálam még az egész arduino seregből egy se purcant ki, pedig mind a legolcsóbb kínai.
Ha meg túl pesszimista az emberfia és fél az 1-2 Watt-tól, akkor egy olyan táppal hajtja meg, ami eleve csak kisebb áramot tud leadni.Az más kérdés, hogy én helyette (mivel ez ATmega328 procival megy) inkább az ARM chippel készülteket szoktam ajánlani, pl:
[link]
Ezt a lapocskát én nagyon szeretem. Jók a paraméterei, gyors, miegymás. Na, meg ARM.
vagy :
[link]
Az a jó - többek között - az Arduino kompatibilis lapokban, hogy a megírt program az adott lapra fordítva ugyanúgy fut gyakorlatilag mindegyiken. Persze, ha nem használunk spéci dolgokat.Na, meg ezeket is kedvelem, mert szintén nagyon jók a paraméterei és alapból benne van a WiFi:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold