Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Ez érdekes. Úgy emlékszem, hogy én is azzal próbálkoztam először, csak nem volt benne Attiny12 támogatás
Most az AVR stúdió 4 van fent, mert ezzel sikerült csak működő kódot fordítani. Létezik, hogy ennyire béna lettem volna? 
Megtennéd, hogy írsz és fordítasz rá valami egyszerű kódot, mondjuk ledvillogtatást, esetleg ha van lehetőség, UART-on kiíratni vmi szöveget, és elküldöd nekem a hex fájlt? Most már igazán kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most az AVR stúdió 4 van fent, mert ezzel sikerült csak működő kódot fordítani. Létezik, hogy ennyire béna lettem volna? 

ekkold