- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
tukko1 #15903 üzenetére
Az arduino is tudja használni az STLink-et, csak ki kell választani, hogy azzal programozod, és akkor boot-loader sem kell rá (csak akkor kell ha az ST-t az USB-n akarod programozni).
Amúgy ilyen BluePill panelből amit vettél elég sok olyan fordul elő amin nem működik az USB. Talán valami hibás szériájú prociból építették, vagy hasonló. Nekem is van itthon néhány ilyen panelem, kb az 50%-án működik az USB, a másik 50%-án nem. Volt amin kinyírtam véletlenül a procit, forrasztottunk rá eredeti MCU-t, azzal megjavult az USB is
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gmail
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest