- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
agent_k #15853 üzenetére
Ha jól olvastam, a többiek már írták: developer board-al (ilyen ugye a wemos s1 mini is) nagyon nagy lesz a deep sleep fogyasztás egy csupasz esp8266-hoz képest. Ha jól láttam, a kolléga az én kódomat (is) linkelte. Nálam percenként van ébresztés, 10 percenként wifivel (addig csak RTC memóriába tárolja a mért hőmérséklet és feszültség adatokat) és küldi a szervernek HTTP POST-al. Így 1 db 18650-es cellával átlag 4-5 hónapot elmegy. 3 V alatt a szerver oldal e-mail-ban riasztást küld, hogy cseréljem a cellát.
-
válasz
agent_k #15853 üzenetére
Engem csak a tápellátás része érdekelt.
Ezt nem értem, a feltöltve 4,2V-os Li cellát direktben kötöd a 3,3V-ra? Yay.Nem melegszik nagyon?
Úgy tudom a flash chip 3,6V táp fölött megsül. Ha eddig nem ment tönkre, az azt jelenti, hogy a lap valahol elfűti a többlet feszültséget, talán a 3,3 regulátor, ami a lapon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest