- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ez igen.
Sokkal halványabban világítanak, szóval nagy előrelépés lett ez, igaz, feszültségben nem annyira, mert 4,83 V esik még így is csak a stab. IC-n, és még egy nagyon halványan még mindig világítanak.
Ilyen volt, amikor az USB-n volt a táp:És ilyen lett, hogy átkötöttem a VCC-re a tekercsről:
A programom pedig föltöltöttem ide .txt-ben, a showPattern() programrészt nem látom át annyira, de azt nem is én csináltam, az alapból volt egy hasonló led-mátrix programjában. Elkezdtem átírni a programot úgy, ahogy még pár hete javasoltad, de abbahagytam, mikor kiderült, hogy nem a programban van a hiba, úgyhogy folytattam a sajátomat.
Szóval nem tudom, hogy melyik részt kéne átírni, illetve át kéne-e. Mivel a showPattern() az, ami vezérli a mátrixot, gondolom abban kéne valamit módosítani, de mint írtam, annyira nem látom át.Szerk.: viszont azt írtad, hogy akkor van programhiba, ha megvan az 5 V, viszont még nincs, úgyhogy valószínű, hogy még valami elektronikai gond van. Én már rég nem tudom követni, hogy hol, milyen hiba lehet, úgyhogy Rád (/Rátok) tudom csak bízni ezt a részét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged