Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ahol elrontottad az az, hogy a Graetz is ejt, ha nem Schottky nem is keveset ugye normál dióda 0.6-0.7Vx2 (tehát másfél volt környékén). Ha ez van akkor még tudod menteni a helyzetet Schottky diódákkal (0.2-0.3x2 azaz fél volt környékén fog ejteni a másfél helyett).
Ez is necces persze, nagyobb terhelésnél. -
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ez pl. ugyanúgy 60 W-os, 9 $-ért szállítással, pár napon belül hozza a postás, az új szabályok szerint is ÁFA mentesen, mert CZ.
https://www.banggood.com/Geekcreit-AC-100-240V-to-DC-12V-5A-60W-Switching-Power-Supply-Module-Driver-Adapter-LED-Strip-Light-p-1441620.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search
Hozzá szabályozható DC/DC konverter pl. 11$/10 db. azaz 1.1 $ darabja.
https://www.banggood.com/10Pcs-Mini-DC-Adjustable-Power-Supply-Buck-Module-Step-Down-Module-p-999753.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search
Én pl. ezt használom, ez 48V, 500 (!) W, 24 $.
https://www.banggood.com/500W-Switching-Power-Supply-AC-110V-240V-Regulated-To-DC-48V-10_4A-LED-Power-Supply-Driver-Adapter-Security-Monitoring-Power-Supply-p-1589483.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search -
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én a trafót lecserélném (a régi toroid trafót egy készüléken le is cseréltem) valami egyéb tápra. 12V-os tápok a LED csíkok miatt elég jó áron kaphatók. Egyszerűbb esetben ezek jól használhatók, szükség esetén mehet utána 1-2 egyszerű, olcsó DC/DC konverter, amivel bármilyen feszültséget beállíthatsz. Én így használom.
Azért írom, hogy "egyszerűbb esetben", mert éppen nekem kellett egy készülékhez 48V, ezért én ehhez külön rendeltem tápot Alin.
Ott persze, már magasabb feszt is kibíró DC/DC átalakító kell, de az is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- XPEnology
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold