- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
lajbi30 #1456 üzenetére
Na, akkor szerintem a legegyszerűbb, ha így indulsz el:
Töltsd le ezt a library-t, és másold be oda, ahova az Arduino-t telepítetted (alapesetben C:\Program Files (x86)\Arduino\), ott a libraries mappába, kicsomagolva mappástól, tehát a DS3231_TEST mappát. Ezután indítsd újra az Arduino programot (vagyis zárd be, és nyisd meg újra), és a Fájl-->Minták között megtalálod a DS3231_TEST programot, állítsd be a setup()-on belül a mostani időt, majd töltsd rá a programot (számolj rá egy 10-15mp-et a mostani időre, míg rátölti, és azt állítsd be).
Ezután nyiss egy új sketch-et, és ezt írd bele (természetesen a relék nevét te írd át, az gondolom menni fog, nem tudom, hogy mire szeretnéd, vagy hogy csináltad). Szerintem így jónak kell lennie, de azért más is nézze át, nem akarom tönkretenni semmidet.
Úgy csináltam, hogy 8 és 16 óra között (8-kor már be, egészen 15:59:59-ig) kapcsol be az 1-es relé (relPin1)majd 16 és 8 óra között pedig kikapcsolva van, a 2-es relé 9 és 17 között be, 17 és 9 között ki, és így tovább 4 reléig (ha működik így, akkor kiegészítve a többi reléddel már neked is menni fog ez alapján).
Amúgy azért írtam, hogy szerintem összekeveredtél, mert most azt írtad, hogy az 1-es 8-kor be, 21-kor le, 2-es 9-kor be és 20-kor le...Korábban meg azt, hogy az 1-es 8-kor be, 16-kor le, 2-es 9-kor be, 17-kor pedig le...Tehát így 8 órával eltolva. Most legutóbb meg valahogy vagy elírtad, vagy már máshogy szeretnéd...(#1458) Gergosz2: nekem ds3231-em van, viszont ds1207-es library-val is ment nekem (ha jól emlékszem, vagy neten láttam valakinél, hogy nem azt használt hozzá, ami a library-ban volt), ezért gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged