Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Sokszor jó a sw megoldás, az én teszt óraprogramomat is egy sima kontaktussal vezéreltem, 50 ms körüli időt vártam, és tévesztés nélkül működött jól. De koszosabb vagy oxidos, szulfidos stb. érintkezőkkel, lassúbb nyomással, remegő kézzel adódhatnak problémák, vagy már olyan hosszúra kell nyújtani a várakozást, ami gondot okoz. Az én tesztem mikrokapcsolóval az volt, hogy a legrövidebb pöccintés is 50 ms körüli időre zárta az áramkört. Ez nyilván kapcsolótól és kéztől függ. De így 150 ms-on belül simán be tudok vinni két pöccintést, viszont ha 100 ms-ot vár a program, akkor már nem. Hw megoldással pedig bármennyit, ott az emberi képesség a határ. Pl. zongora billentyűket 4 ujjal simán lehet gyorsabban nyomogatni. 4 billentyűt egymás után. De akár egy db mikrokapcsoló is képes gyorsabb működésre, ha nem ember nyomogatja, hanem szalagon haladó dobozok vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HP 255 G10 Notebook, Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold