Hirdetés
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudom, hogy filléres cuccok, csak ha valamiből több kell akkor a sok kicsi összeadódik és ha még ráadásul kiderül, hogy arra amire akarom használni nem is lesz jó, hanem egy másik fajta kellene akkor csak kidobott pénz lesz és még vehetem meg a másikat is mellé.
ás mivel még sose csináltam ezelőtt és nem is elektromos végzettségem van így gyanítom nagyon sokszor belefutnék ilyenbe vagy még akár abba is, hogy leégetem valamit .
DE virtuálisan ennek kicsi az esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ghost Of Yōtei
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold