- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, ezek egy része nekem teljesen új. Tehát több kocsi beszélget egymással, hogy ne ütközzenek össze, mint a madárraj, vagy a repülőgépek mikor alakzatban repülnek? Ha a led és az érzékelő fölé raksz egy csúcsára állított tükröző kúpot, akkor talán eléggé terít is 360 fokban.
Én továbbra is szétválasztanám a távolság mérést és a kódot, ha már mindenképpen ragaszkodnék az infrához. Adnék egy rövid burst jelet (talán minden kocsin különböző frekivel), ennek analóg mérném az alsó és felső értékét, és a különbség lenne a jel erőssége. Aztán külön küldeném a kódot, amit továbbra sem tudom, hogy mi akar lenni, de ez tk. nem is érdekes.
"A háromszögelés pedig 1 adó + két vevő között történne"
Ezt így este már nem nagyon tudom felfogni, hogy ha egy háromszögnek ismered egy pontját (adó), és két oldal hosszát, kéne még egy adat, de Te bizonyára érted, mit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest