- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #10623 üzenetére
"Szerintem nem uszod meg a haromszog beiktatasat"
Persze, hogy nem, azzal szeretném az adó irányát megbecsülni, de ahhoz kell, hogy sikerüljön valami távolság adatot is végre kinyerni."En azt javasolnam, hogy eloszor dugd ossze az aramkorod, ... szaladj korbe a lakasban, kulonbozo napszakokban, "
Pontosan ezt fogom tenni. Amit nem tudok kiszámolni, azt mindig empirikusan szoktam megoldani: addig próbálgatom, amíg nem sikerül.Csak ez sajnos időigényes, és ennyi időm nincs.
Oscilloscope-om sincs sajnos. Tervezem, hogy veszek, aztán mindig másra kell a pénz. Kicsit körülményes, de megoldom valahogy anélkül. Elvégre az uart kapcsolat már összejött, pedig azt sem volt egyszerű összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged