- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Neem
Én nagyon szívesen összerakom, csak nem tudom mennyire ütköznék kompatibilitási gondokba, hogy nem passzol pl egy motor a lego elemekhez, emiatt eléggé elcsúnyítaná az egészet. Főleg akkor, ha az a lego nem is vezérelhetőre lenne tervezve hanem csak egyszeri összerakásra, így nem férne el egy motor, egy esp32 és egyéb meghajtó áramkörök helyhiány miatt.
Amit küldtél sajnos nem olcsó, emellett jóval másabb mint egy lepin wall-e, kevésbé tűnik minőséginek.
Összefoglalva azért gondolkoztam el egy már motorizált mozgó lego/lepin eszközön, mert ott már ki van alakítva a motor és meghajtás. De te azt mondod, hogy egy sima összerakásra tervezett verziót is simán át lehetne alakítani úgy hogy a helyhiány ne okozzon gondot még akkor is, ha nem asztal méretű porsce-ben gondolkozok 100 ezer Ft-ért, hanem csak egy kisebb pl. wall-e vagy hasonló méretben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest