- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Nem elégedetlenkedés, hanem nem szeretem a félmunkát
Fogtam az mcufriend_kbv-t, és elkezdtem kiirtani belőle azt amitől lassú: az univerzálisságot, hogy bármelyik lábra lehetett definiálni bármit. Itt az eredmény:
Ez már egyértelműen látványosan beelőzi a HVSPI-t jópár láb árán... Persze lehet hogy ott is lehetne még mit optimalizálni, kérdés hogy ott a CS mellőzése pl mit eredményez - ha nincsen mellette más az SPI buszon... Mondjuk ott jóval több órajelenként van 1-1 CS váltás, lehet elhanyagolható lenne a különbség...
És működik a hw vertical / horizontal scroll és a due/mega/stm-hez képest a sw scroll is elég gyors! Lévén hogy eldobtam az univerzálisságot ("platformfüggetlenség"), megpróbálom kigyomlálni még belőle ami felesleges, hátha találok közben még pár %-ot valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest